söndag 10 november 2019

Utställningsdebut!

Det var verkligen länge sedan som jag var på kattutställning som utställare, men nu i helgen var det äntligen dags igen! Zaga, som precis passerat 4 månaders ålder gjorde utställningsdebut på Elfborgskattens Internationella utställning i Vårgårda. En debut som hon skötte helt galant!! Inte det minsta rädd eller osäker utan tyckte att det mesta var spännande och skulle utforskas. Däremot tyckte hon att det var lite tråkigt att sitta i en utställningsbur och berättade det gladeligen för alla i hela lokalen... Men, så fort man underhöll henne med lite lek eller bar omkring på henne så att hon fick titta på allt var hon så nöjd.

Söt som socker så charmade hon alla som såg henne och domaren som dömde henne på lördagen ville gärna kattnappa henne :-). Både igår och idag fick hon riktigt bra bedömningar och hon är en lovande liten tjej. Hon var uppe för nominering bägge dagarna men blev tyvärr slagen av lite äldre katter bägge dagarna. Men vad gör det när hon skötte sig så bra och fick så bra kritik på sin första utställning?

Lördagens domare var lite sugen på att kattnappa det lilla charmtrollet...

När publiken som tittat på panelen några meter bort från Zagas bur tjoade och applåderade vinnarna så tog Zaga det med en klackspark och försåg sig med lite mat istället.

Massor av leksaker att roa sig med i buren förstås :-)

Idag var domarens vippa superkul och skulle enligt Zaga demoleras...

Ex 1 i sin klass blev resultatet bägge dagarna

Det blev två mycket roliga och trevliga dagar på utställningen med både gamla och nya bekantskaper!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar