Kattpyssel

Sugen på att pyssla till din fyrbenta vän? Här nedan hittar du beskrivningar på både mjuka sovplatser, klätterträd och myntamöss. För den utställningssugne finns även lite tips och råd om hur man kan sy ett burskynke.

Kattbäddar


Att sy en egen bädd till sin spinnande vän behöver varken vara speciellt svårt eller komplicerat. Här kommer beskrivning på hur man syr lite olika modeller av kattbäddar. Klicka på rubrikerna så kommer ni till beskrivningen. 


Rund kattbädd                              Fyrkantig bädd
        

   Rund kattbädd                         Rektangulär kattbädd

     

Klösa och leka

Nedan hittar ni beskrivningar på saker till våra katter som har med lek och klös-/klätterbehov att göra. Klösträdet är en beskrivning på ett klösträd som jag byggt till mina egna katter. Det är ett stabilt klösträd som är mycket uppskattat av de fyrbenta.

Vad gäller beskrivningen av hur man syr en leksaksmus så kan självklart storleken och "formen" på den varieras lite och det är självklart valfritt om man vill stoppa dem med kattmynta eller ej. Mina egna katter gillar både de lite större mössen som de kan krama med framtassarna samtidigt som de sprätter på dem med baktassarna och de mindre som de kan kasta runt med.

Klicka på rubrikerna ovanför bilderna så kommer ni till beskrivningarna.


           Klösträd                            Kattmyntamus                              Lekhus                         


 


Burskynke

Sugen på att sy ett eget burskynke till nästa utställning? På länken nedan hittar du beskrivning på hur du går till väga.