torsdag 19 april 2012

Underbara bilder!

Jag har en kollega som är en mycket duktig fotograf och även är engagerad i Mullsjö Fotoklubb. För ett tag sedan frågade han om jag var sugen på att komma ner med mina katter till deras studio. Först var jag lite tveksam eftersom jag vet vilka fegisar till katter jag har, men bestämde mig tillslut för att testa och se hur de betedde sig.

Igår gjorde vi slag i saken och en efter en fick mina lurviga pälsbollar stifta bekantskap med fotostudion. Resultatet blev över förväntan vad gäller deras uppförande och bilderna blev kanonbra :)! Det roliga var att den av katterna som jag trodde skulle vara lättast att fota (Puzz) var den som var knepigast att få på bild. Anledningen till detta var helt enkelt att hon har ett stort kontrollbehov och vill helst bara traska runt och spana in allt. Prinz betedde sig ungefär som jag förväntade mig och Kompiz som jag trodde skulle vara supersvårt att få till att slappna av var den som var mest på hugget.

Här kommer ett litet smakprov på bilderna. Samtliga bilder nedan är tagna av Mats Stenholm. Kika gärna in på hans blogg!

Puzz (SP S*Mysebos Leeloo - The Fifth Element)
Prinz (GIP S*Firetails Rockin Rio)
Kompiz (IP/CH Tawalli's Frank Sinatra)
Nu återstår bara det digra jobbet att från alla hundratalet bilder välja ut vilja jag vill ha förstorade... Snacka om att jag kommer att ha beslutsångest!

/Anngert

4 kommentarer:

 1. :-)
  Kan bara hålla med.... underbara bilder på underbara missar!!

  SvaraRadera
 2. jag kan bara hålla med övriga talare eller kanske skrivare..^^ jättefina bilder på jättefina katter=) vad sugen jag själv blev på att göra något liknande=) dock så kan jag juh fota själv, ska bara få tummen ur..^^

  kram erika

  SvaraRadera
 3. Superfina bilder, va duktig du är!

  SvaraRadera