lördag 10 februari 2024

En, två, många...

Ja, kanske inte supermånga, men tio kattbäddar har idag äntligen blivit klara. Bäddarna är beställda av en kattklubb till priser i klubbens tävling "Årets katt 2023" där klubbens medlemmar kan vara med och tävla med sin katts utställningsresultat under året.

Vad gäller utseendet på bäddarna fick jag fria händer. Jag valde då att göra en ganska neutral bädd men med en liten färgglad twist. Tyget till utsidan på bäddarna är ett lite grövre möbeltyg i vitt & grått där mönstret ser ut lite som en flätad korg. Insidan av bäddarna går i mörkgrått mjukt fluffigt microfleece. Samma mjuka microfleece återfinner man på ena sidan av den lösa vändbara kudden i bädden. På andra sidan av kudden hittar man den lilla färgklicken: ett härligt rött bomullstyg med små vita hjärtan på! I mitten av kudden sitter en stor knapp i en grå nyans som matchar det gråa i bädden.



På söndag nästa vecka är det prisutdelning i kattklubben, då får vi se vilka de nya lyckliga ägarna är till dessa läckra mysiga kattbäddar!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar