lördag 10 december 2016

Back to school! (Del 2)

Ojojoj, vad vaktmästaren har varit flitig! Nästan alla möblerna har levererats till skolan och vaktmästaren har både hunnit betsa dem, sätta på beslagen och hänga upp hyllorna. Här går det minsann undan!

De trävita skolbänkarna och katedern har betsats i en varm ljusbrun nyans. Lite pilligt var det allt att få det snyggt med tanke på alla små lådfronter och spjälor i bänkarna. Men till sluts så var allt klart och det var bara att ha tålamod med att vänta på att det skulle torka.


Katedern och skolbänkarna har jag köpt färdiga men de båda små vägghyllorna har jag tillverkat själv av trästickor från Biltema och en tunn fyrkantslist.


När allt var torrt var det bara att sätta igång med att montera på lådhandtagen. Alla lådorna är utdragbara och där kommer allt en lärarinna behöver kunna förvaras.


Katedern och bänkarna står på plats. Vägghyllorna är uppsatta på den bortre väggen och redo för läroböcker och undervisningsmaterial. Nu saknas snart bara alla smådetaljer som hör ett klassrum till...


Men, vem är det som är inne och spatserar på katedern??? Tror bestämt att Misse Månz är lite taggad att dra i gång undervisningen...


Tror bestämt att vaktmästaren är en liten slarver. En av bänkarna står visst vidöppen. Hm, får nog ta ett allvarligt samtal med honom.


Och var håller elektrikern hus? Man kan ju inte börja undervisa innan elen är dragen...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar