onsdag 6 januari 2016

Chips...

Jag älskar chips. Vissa sorter mer än andra. En del av dem köper man i papprör istället för påse och dessa har jag normalt kastat i soporna. Ända tills nu. För när jag var hos en kompis nu i mellandagarna så tipsade hon om att man kan fixa till dessa rör och använda dem till förvaring för helt andra saker. Så mitt senaste rör hamnade inte i soporna. Det har sparats och torkats ur inuti med fuktig och torr trasa och sedan fått torka ordentligt.

Ikväll kunde jag inte hålla mig längre. Det var dags att dekorera om röret till ett annat användningsområde. Så, vad kan man då göra med ett sånt här:


Jo, jag har med hjälp av scrapbookingpapper, wasitape och lite andra dekorationer förvandlat det till en förvaring för värmeljus! Eftersom jag aldrig testat att dekorera ett Pringles-rör förut så gjorde jag det väldigt enkelt för mig. Visste ju inte om det var svårt att få det rakt etc.Lärdomen inför ev. fler omgjorda rör är att använda tunnare papper. Pappret jag klädde burken med var ganska tjockt vilket gjorde det svårt att få till det snyggt. Men i övrigt så var det bara kul att göra om Pringles-röret från ett chipsrör till ett värmeljusrör :-)

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar