tisdag 5 januari 2016

Bäddar, bäddar, bäddar...

Nytt år innebär att det inom kort kommer att avhållas årsmöten i diverse föreningar och klubbar. I kattsammanhang brukar det innebära att priser till klubbens bästa katter året som gått ska delas ut. Jag brukar sponsra med lite priser till denna tävling i den ena rasringen för Maine coon där jag är medlem och i år blir inget undantag. Så, bara att börja producera med andra ord :-).

Bäddarna som jag skänker till The Maine Club i år blir en färgsprakande historia. Massor av härliga färger av mjuk microfleece i kombination med svart jeanstyg. Har inte sytt alla än, men de första fem är klara.


I år kommer jag även att skänka bäddar till Billingebygdens Kattklubbs "årets katt-tävling". Där kommer att det att bli lite olika modell på bäddarna tror jag. Detta eftersom jag vill utnyttja tyget maximalt och slippa slänga eller spara mindre bitar som bara blir liggande. De två första blev i varje fall klara idag och till nästa sytillfälle får vi se vad jag känner för att sy för modell. Till BiK's vinnande katter kommer det att bli en kombination av läckert stjärnmönstrad microfleece i kombination med det svarta jeanstyget.


Får även lägga in ett TACK! till mamma som helt frivilligt kom och satte sig och hjälpte mig att stoppa bäddarna :-)!

/Anngert

2 kommentarer:

  1. De där bäddarna är underbara och så proffsigt gjorda! Glad att vi vann två hit hem vid brittspecialen, de har varit favoritplats för våra kattungar.

    SvaraRadera