måndag 7 december 2015

Utställningsdags igen!

I lördags var det utställningsdags igen för Lakritz. Den här gången styrde vi i regn och blåst kosan mot Göteborg och Ädelkattens utställning i Västra Frölunda. Blev (som vanligt) en mycket trevlig dag med nya och gamla bekantskaper där man kan prata katt en hel dag utan att någon funderar på om man blivit galen :-).

Lakritz skötte sig alldeles utmärkt. Han ställdes för första gången i klass 8 och matte hoppades givetvis på att han skulle ta sitt certifikat. Vilket han gjorde! Men sen blev det inget mer, vilket jag ändå tycker är helt okej med tanke på att min lille gosse för tillfället är lite rund om magen efter att ha frossat god mat lite för mycket. Tyvärr hade vi en domare som inte sa så mycket och vederbörandes handstil på bedömningssedel lämnade även den en del övrigt att önska. Men det domaren sa var att Lakritz var en välbalanserad kille och att han har ett bra kök... :-D

Det där med att fota på utställningar har jag blivit dålig på. Men gjorde ett tappert försök att någon bild på mitt Lakritz-troll i varje fall.


Lakritz själv tyckte nog mest att matte skulle stoppa undan kameran och sluta störa honom i sin skönhetssömn...


Dags att börja klura på när nästa utställning ska bli...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar