söndag 22 februari 2015

Champion!!

I går var vi, dvs jag och Lakritz, iväg på Östkattens utställning i Norrköping. Blev en mycket trevlig dag tillsammans med härliga kattokiga vänner och massa vackra katter att kika på. Lite nervös var jag allt för hur det skulle gå för Lakritz och inte blev det bättre när jag såg att han hade konkurrens i sin klass! Jag hoppades ändå på att han skulle ta sitt certifikat och därmed ta titel. Allt gick precis så som jag önskade. Lakritz fick en superfin bedömning av Michael Edström och han tog certifikatet och kan numer titulera sig CHAMPION :-)!


Championtiteln firar vi med att boka tid för kastrering...

Måste också berätta att jag blev riktigt nöjd med mitt "nya" burskynke. Så här blev det upphängt och färdigt i buren:


Var verkligen så enkelt som jag tänkt mig att hänga upp gardinerna. Behövde böja ut krokarna lite grann, men sedan var det bara att haka i så var det uphängt och klart!


På bilden nedan ser ni hur taket ligger på buren och hur nätet då släpper igenom ljus ner i buren. Blev riktigt bra även det och gav en helt annan känsla inne i buren än när jag haft helt täckt tak.


Jag tror även att denna taklösningen var uppskattad av Lakritz. Han brukar alltid tycka att det är lite otäckt på utställningar och gärna böka runt och lägga sig bakom gardinen. Det gjorde han inte en enda gång den här utställningen. Istället låg han och kikade upp genom taket och ut genomframsidan på buren. Kändes kanonbra!
En stor bonus med att få in mer ljus i buren var ju att det var lättare att fota katten i buren också :-)!


Så nästa projekt blir att fixa till burskynkena till Puzz och Kompiz också.

/Anngert

1 kommentar:

  1. Grattis till Championtiteln Lakritz!
    Snyggt burskynke!

    Kramizzar

    SvaraRadera