lördag 7 januari 2012

En gammal väggklocka som slutat ticka... (Del 4)

Nu händer det grejor inne hos min urmakare. Efter dagens loppisrunda har det kommit upp lite klockor på väggarna. Det är armbandsur som jag slaktat och efter att ha fixat till dem lite så blir de perfekta som väggklockor i den lilla skalan. Pendylerna som hänger från ett par av klockorna är delar från några olika billiga bijouterier.

På golvet står det numer en liten disk med en kassapparat på. Den uppmärksamma ser att ytterligare delar från klockan har återanvänts i affärsdisken som dekoration på ena sidan. Precis som jag gjorde med sekundvisaren på dörren så har jag målat dessa i lackfärg innan jag monterade dit dem.
Ytterligare en dekoration kommit upp på den bakre väggen. Det är en del från ett av armbanden på klockorna som jag plockat isär till butiken. Kanske kommer det att komma dit lite mer dekorationer på väggarna från klockorna.


På utsidan har nu stuprännan kommit på plats. Den är givetvis gjord av två sugrör för att få rätt form :). På skyltfönstret har det kommit upp en text som säger "Urmakare" och på andra sidan dörren har det kommit dit en liten urna med blommor.


Nästa gång jag skriver om min urmakare så kommer tittskåpet vara färdigt... :)

/Anngert

3 kommentarer:

 1. Himla fint tittskåp du gjort! =)

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Jösses så gulligt det blev!!

  SvaraRadera
 3. Fint det är. Kul att följa med när du bygger upp det.
  Kram

  SvaraRadera