fredag 22 juli 2011

Dörrstoppar!

När min mor rotade runt bland sina tyger i slutet av förra veckan hittade hon ett tygstycke som hon köpt för länge sedan men inte hunnit sy upp. Det var ett tyg där det var tryckt en hel kattfamilj på. Bara att klippa ut och sy ihop till små söta kissemissar.

Hon undrade om jag kände för att sy dem och det säger jag ju inte nej till :). Men, jag bestämde mig för att sy dem som dörrstoppar av det mjukare slaget istället för enbart som gosedjur. Istället för att bara stoppa dem med vadd så sydde jag fast en liten påse i botten som jag fyllde med tyngder. Så nu har vi fyra supersöta, mjuka dörrstoppar! Fanns material till två större katter också, men eftersom jag inte hade mer tyngder hemma så får sömnaden av dessa vänta tills tyngder har införskaffats.

Så här ser de små kattungarna ut:


Givetvis passade jag på att rita av mönstret innan jag sydde ihop dem så att jag kan sy fler om jag känner för det. Fast då givetvis i andra tyger...

/Anngert

2 kommentarer:

  1. Kanske man kan fylla med sand om man har slut på tyngder?Nej, nu är du nog trött på mina kommentarer!gillade din blogg starkt och har lagt till dig på min blogglista!

    SvaraRadera