lördag 25 januari 2020

Dags för scrapträff!

Idag var det dags för årets första scrapträff! En hel dag med pyssel, tips, inspiration, glada skratt och gott fika. Ett perfekt sätt att ladda batterierna i mörka Januari!

Dagens första kort för min del blev ett kort som jag deltog med i dagens utmaning. På tavlan i salen där vi är var tio olika "scrapdetaljer" uppskrivna. Man skulle göra ett kort med fem utav dessa detaljer (valfri mängd av varje) och det enda man fick lägga till var en bild/stämpel, färg och papper. Mitt bidrag blev ett kort i form av ett litet förkläde för den pysselsugne. Visade sig vara ett kort som föll många i smaken då det vann omröstningen!


Nästa kort blev ett "bra att ha-kort" som jag hittade inspiration till på nätet. "Tänkte lite utanför boxen" och lät texten sticka ut lite utanför för att få lite mer liv i kortet.


Sen är det ju hög tid att börja med årets julkort! Idag blev det första gjort. Ett kort med små katter som på katters vis hittar på bus med julprydnaderna.


Dagen avslutades med åtta väldigt enkla kort som kan vara bra att ha om man t.ex. ska ge bort något. Blev fyra enkla kort och fyra dubbla. Alla med kattema av någon konstig anledning... :-D

 

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar