söndag 4 november 2012

Svart-vitt...

Idag har det sytts burskynke igen. Fick en beställning på ett burskynke som ska lottas ut som pris på en tillställning framöver. Festen har ett tema som går i svart-vitt så helst skulle burskynket spegla detta och även det gå i svart-vitt. Att sy något efter ett tema utan att veta hur katten som det ska passa till ser ut blev en liten utmaning.
Efter lite funderande kom jag fram till att det fick bli ett vändbart burskynke i just svart-vitt. Eftersom jag inte vet vilken färg katten har hos den som vinner det måste det gå att använda till både ljusa och mörka katter.

Jag har alltså sytt alla ingående delar vändbara så att de är benvita på ena sidan och svarta på andra sidan. På så sätt kan den som vinner det mixa och matcha själv hur slutresultatet ska se ut :). Tyget jag sytt i är härligt glansigt duchesstyg. Det ger ett snyggt fall och rynkar sig inte så lätt. Så här blev resultatet:Nu behöver man ju inte ha det antingen eller, det går ju att vända de olika delarna åt vilket håll man vill :). Nu hoppas jag bara att den som beställt det och den som kommer att vinna det blir nöjda!

/Anngert

4 kommentarer: