måndag 12 december 2011

En helt bedårande liten burk!

För ett litet tag sedan gick jag med i något som kallas "Miniatyrklubben" där man till en fast kostnad får ett litet paket med miniatyrer hem i brevlådan varje månad. Är det något som man inte vill ha så är det bara att avbeställa.

Nu har paket nummer två kommit och höjdpunkten i det paketet var/är helt klart den här helt bedårande lilla pepparkaksburken med öppningsbart lock!


Såhär lagom till jul innehöll paketet även några väl inslagna, vackra paket. Blir perfekt att lägga under dockskåpsgranen den dagen mitt dockskåp är klart. Alternativt så hamnar de i något tittskåp innan dess...


Julens viktigaste recept ska ju givetvis förvaras snyggt också. Varför inte i denna lilla söta receptbok? Boken har bläddringsbara linjerade sidor, så möjligheten finns ju!


Något annat som hör julen till är ju godis. De som levererades i detta paket kan nog räknas som ganska hårdsmälta dock. Men visst är både den pyttelilla "Plopp"-biten ock "påsen" med Polly söta?Sist men inte minst så innehöll paketet fyra små gulliga tandborsta med tillhörande väggställ. Hm... Kanske behöver dockskåpets invånare dessa efter intaget av godis...?


Alla dessa små bedårande miniatyrer som droppat in nu med bara några veckor emellan har verkligen fått mig att bli sugen på att försvinna in i den lilla världen igen och skapa något nytt. Kanske kan jag hinna med något på julledigheten...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar