lördag 10 september 2011

Burhämtning, shopping & fyrbent bebisgos

Idag blev det en lång biltur. Givetvis med stopp på några trevliga ställen!

Första stoppet blev i Kulltorp av alla ställen. Jag åker väldigt mycket bil med mina katter och jag har fram tills nu haft en mindre hundbur där bak som Prinz & Kompiz har åkt i och en vanlig kattransport i hårdplast till Puzz som jag har spänt fast i baksätet.
När jag nyligen bytte bil bestämde jag mig för att köpa en riktigt bra dubbelbur som alla mina fyrbenta vänner kan åka säkert i där bak i bilen. Efter lite letande hittade jag tillslut ett företag i Kulltorp, Kulltorps Pressgjuteri som tillverkar måttanpassade bilburar på beställning. Efter lite funderande så beställde jag en. De är snygga, stabila och skrammelfria. Idag fick jag hämta den :). Så här ser den ut:


Den kostade en slant, men den är helt klart värd sitt pris! En rejäl bur där grindarna där fram är låsbara ifall man skulle behöva stanna bilen och behöva ha bagageluckan öppen samt evakueringsluckor in mot bilen om det skulle behövas. Givetvis kommer jag att inreda den med mjuk liggdyna mm. Bilder på det kommer senare...

När buren var hämtad styrde jag kosan mot Ullared och det omtalade varuhuset där. Hade ingen storshopping planerad men ville handla lite scrapbooking-grejor när jag ändå var i krokarna. Förutom scrapbooking så blev det även lite kattgodis och annat smått och gott till mig själv :).

Sista stoppet blev hos Kompiz uppfödare Lotta. Kunde ju inte motstå tillfället att hälsa på och få lite bebisgos när jag hade vägarna förbi. Oj, vad de små sötnosarna hade vuxit sedan jag var där för ett par veckor sedan! De blir bara sötare & sötare :). Det var en del full rulle, men även mycket gos. För vem kan motstå en så här söt, prickig kattbebismage?


Tack för de virkade mössen Lotta! De var mycket uppskattade!

/Anngert

1 kommentar:

  1. Åh, så söta =) Kattungar är nog det gulligaste som finns =) Ha en bra söndag... KRAM

    SvaraRadera