lördag 1 april 2017

Mer renovering

Ja, idag har det blivit ytterligare lite renovering av ett par gamla kattbäddar som sett sina bästa dagar. Denna gången var det bara själva stommen som behövde fräschas upp en aning. De lösa kuddarna som ligger i var fortfarande i helt ok skick och fick "leva vidare" som de var. Det enda jag gjorde var att vända på dem och använda den ljusa sidan som ovansida.
Stommen gick från att ha varit i svart satin på utsidan och ljusbeiget fluff på insidan till att vara ljus fuskmocca på utsidan och vit microfleece på insidan.

Före...

...Efter!

Blev även en ny liten skapelse sydd. Lite resttyger och några stuvbitar av skumplast fick förvandlas till en liten schäslong till de fyrbenta som de kan ligga i på ett bord som står precis vid ett fönster och spana på fåglar.


Stommen är gjord i ljus fuskmocca och skumplast. I hörnen har jag sytt fast breda sidenband som jag knytet ihop ryggstödet med armstöden med. I schäslongen har jag sedan lagt en mjukt stoppad kudde med ljus microfleece som översta tyget och fuskmocca på undersidan. Kudden är fäst i varje hörn med ett par stygn för att ligga still.


Nu hoppas vi bara på att de på fyra ben uppskattar mina ansträngningar... :-)

/Anngert

1 kommentar:

  1. Så piffig du är!
    Tror säker att lurvbollarna kommer att gilla puffarna. ��

    SvaraRadera