onsdag 30 november 2011

Ytterligare en fotobok...

Att göra fotoböcker är något som jag har fastnat för. Det är riktigt kul att fixa och greja med bilderna och få ihop sidorna precis så som jag vill ha det! Så varje erbjudande jag får vad gäller fotoböcker utnyttjar jag :). Idag var jag och hämtade ut den senaste beställningen på posten och den innehöll fler grejor än bara en fotobok...

Denna gången hade jag gjort en fotobok på Kompiz när han var liten, innan jag köpte honom. Bilderna har jag fått av hans uppfödare och det kändes roligt att kunna göra något av dem istället för at bara ha dem liggande på datorn. I boken har börjat när han föddes och de sista bilderna är på honom när han är tolv veckor och strax ska flytta hem till mig.


När man registrerade sig som kund på denna fotofirma så bjöd de på en väggalmanacka. Personligen så har jag konstaterat att jag inte använder väggalmanackor så flitigt, men den kommer kanske att bli en perfekt julklapp, så självklart gjorde jag en... Bilderna i den är på våra katter och det är en bild varje månad.
Den tredje och sista grejen som jag gjorde var en fick-kalender. Den har en vecka per uppslag och man fick plats med en bild på varje uppslag plus några helsidesbilder, inklusive omslag. Man kunde även välja om man "bara" ville ha det transparenta omslaget eller om man ville köpa till ett omslag i läderimitation. Jag valde det sistnämnda och även om det fanns i några olika färger så föll mitt val på svart. Bilderna i min kalender är en salig blandning av bilder på mina fyrbenta vänner och lite andra bilder som jag tagit genom åren och som jag tycker om.

Så nu har jag en alldeles egen unik kalender hela nästa år :)!

/Anngert

1 kommentar:

 1. Harrejösses så kreativ du är!
  Massor med fina grejor har du hunnit med att göra.

  Och medans jag tittade in till dig på bloggen så hjälpte du mig.. hehe..

  Stort Tack för hjälpen, Anngert!

  Kramizzar
  Mysebomor

  SvaraRadera