måndag 25 september 2017

Maine cooner, Maine cooner, Maine cooner...

Ja, helgen har verkligen gått i Maine coonens tecken. En fantastiskt rolig helg med Maine coon-mästerskap på lördagen och intressanta föreläsningar på söndagen. Massor av vackra katter och massor av trevligt folk att umgås med!

För Lakritz del blev resultatet en tredje plats bland kastrathanarna i grupp 1, men med så många snyggingar på plats så var det helt okej. Dessutom fick han en snygg kokard ändå :-). Lyckades inte ta någon bra bild på honom på utställningen. Han gillade verkligen inte tygburarna vi hade och tyckte att tryggaste platsen var under filten matte hade lagt i botten. Så jag bjuder på denna kamouflagebilden istället :-). Men den snygga kokarden syns ju i varje fall!


Även om inte Lakritz vann något så var det massor av mer packning med hem i bilen. Goodiebagsen som alla utställare fick var minst sagt välfyllda!! Eller vad sägs om allt detta? Bra jobbat till de som jagat sponsorer!!


Dessutom fick jag bra utdelning på lotteriet. Massor av foder till de små matvraken. Eller i varje fall Puzz blir ju glad, det mest går ju till henne...


Lakritz vill även tillägga att det är trevligt att bo på hotell med matte. En hel säng för sig själv...


Vill även passa på att säga ett stort grattis till mina vänner och deras fina resultat på lördagen, ingen nämnd, ingen glömd!!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar