onsdag 3 december 2014

Klubbmästerskap

I söndags hade kattklubben som jag är medlem i klubbmästerskap. Blev som vanligt en mycket trevlig dag tillsammans med massa andra kattokiga människor. Klubbmästerskap är alltid roliga då det är en helt annan atmosfär där än det är på en stor internationell utställning. Vanliga bedömningar varvas med roliga sidoklasser och man har mycket mer tid att hinna umgås med varandra.

Själv hade jag med mig tre av mina fyrbeningar:

Kompiz...

...Lakritz...

... & Puzz.

Alla tre fick fina bedömningar av domarna men konkurrensen var stenhård och det var bara Puzz som lyckades knipa en nominering. I panelen blev hon sedan slagen av en annan tjusig britt. Puzz tävlade även som senior, men inte heller där gick hon vidare. Det var första året som vi hade med senior- och veteranklass på vårt KM. Själv tyckte jag att det var riktigt roligt att ha med dessa klasser och det lockade en hel del anmälningar. Om jag inte minns helt fel så var det fem seniorer och tre veteraner anmälda och det är inte dåligt för att vara ett KM!

Själv hade jag bidragit till vårt dignande prisbord genom att skänka en hel drös med bäddar. De enfärgade var till de katter som blev bäst i kategorin och den som är i kattmönstrat tyg skänkte jag till vinnaren i Junior handling. Bäddarna har givetvis vändbara kuddar: svarta på ena sidan och samma färg som kanterna på den andra :-)


/Anngert

1 kommentar:

  1. det är nästan så att man känner för att byta till SVERAK/Billinge och vilka snygga bäddar.

    SvaraRadera