måndag 24 mars 2014

Det tar sig...

Ibland gäller det att vara snabb med kameran och då blir tyvärr bildkvalitén därefter, men det här var ett tillfälle som var tvunget att förevigas. Så jag ber på förhand om ursäkt för den taskiga bildkvalitén nedan...

Lakritz har från start varit en kaxig liten kille som inte verkar vara rädd för någon. Drottningen här hemma, Puzz, har han dock haft respekt för även om han hela tiden testar gränserna. För när det kommer till henne så är det hennes villkor som gäller.
Att leka med honom har funkat bra. Eller, nja, leken består i att jaga varandra. Kommer han ifatt och försöker brottas har han resolut åkt ner på rygg och fått sig en uppläxning ;-). Det där med att sitta nära eller försöka lägga sig bredvid henne har däremot inte varit någon bra idé. Något som i och för sig inte har hindrat Lakritz från att testa. Varenda dag. Men det har alltid resulterat i en örfil och lite fräsande. Tills igår.

Puzz hade lagt sig i en av bäddarna i ena vardagsrumsfönstret. Helt plötsligt ser jag Lakritz hoppa upp bredvid henne. Han går en sväng i bädden och sätter sig sedan bredvid den. Puzz säger inte ett knyst! Hon ser inte helt bekväm ut med situationen, men det tar sig :-)!


/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar