måndag 17 februari 2014

Kaxig kille...

I går kväll kom vi då hem till oss. När allt var inpackat och jag öppnade transportburen klev det ut en liten cool kille som betedde sig som om han alltid bott här. Jag visade honom var ena kattlådan stod och sedan fick han utforska i sin egen takt. Det blev ett snabbt varv runt i huset innan han raskt började botanisera i leksakskorgen och en stor kattmyntaleksak blev offer för hans energiska lek. När han var klar med den gick han direkt till det stora klösträdet och vässade klorna! Vilken duktig liten kille!! Jag hade inte ens visat honom det än, däremot hade både Prinz och Puzz varit där och klöst medans han rotade runt i leksakskorgen och det var uppenbarligen allt som behövdes för att han skulle förstå :-).
Mat och vattenskål hittades också snabbt och när han efter en stund behövde besöka kattlådan så valde han inte den jag visat honom utan den andra. Skulle tro att han hittade den när han gick på husinspektionen.

När jag lite senare satt framför tv'n och åt kvällsmat lade sig lugnet. Puzz, Prinz och Kompiz var i vardagsrummet med mig och jag började fundera på vad Lakritz roade sig med. Fick leta en stund innan jag hittade honom och det var inte riktigt där jag trodde... Han hade lagt sig till ro och sov sött. Högst upp på klösträdet!! Kaxig liten kille som 13 veckor gammal anser att bästa sovplatsen uppenbarligen är nästan två meter upp i ett klösträd...Det går bättre och bättre med de andra katterna också. Puzz kan numer gå fram och nosa på honom på svansen och rumpan utan att morra. I varje fall så länge han inte vänder på sig och meddelar att han vet att hon är där... Kompiz är fortfarande lite avvaktande men nyfikenheten ökar för varje stund. Och Prinz, tja, hans enda åsikt är nog att lillkillen ska växa lite snabbare så att man kan brottas ordentligt...

/Anngert 

1 kommentar:

  1. Vi gratulerar till nytillskottet!
    Så kul för de "gamla" att få nåt nytt att hålla koll på. :-
    Lycka till!

    Kramizzar från oss i Mysebos.

    SvaraRadera