söndag 21 april 2013

Supreme Premier!!!

Nyss hemkommen från en mycket trevlig utställningshelg i Malmö säger jag ett stort GRATTIS till min "lilla" lurviga röda kille Prinz som i lördags tog titeln "Supreme Premier"!!! Han kan nu stolt titulera sig SP S*Firetails Rockin Rio.


Prinz förärades en gigantisk fin pokal av den arrangerande klubben, en liten grattis-pokal och en specialdesignad leksaksvippa av några av mina vänner. Matte hade dagen till ära påtat ihop en alldeles egen "SP-keps" i svart fuskläder och guldduchess till foder med pärlkant till sin lille gosekille.


Passade på att prova kepsen på honom när han låg och gosade i buren och visst blev han coolaste killen i stan ;-)?


För Kompiz blev det också ett riktigt bra resultat på helgens utställning. Han tävlade för första gången i klass 4 och har nu börjat plocka certifikat för att så småningom förhoppningsvis kunna uppnå samma titel som Prinz. Till min stora glädje så fick han bra bedömningar och tog sina certifikat bägge dagarna så nu är det bara nio kvar...
Mattes nysydda bäddar däremot slet han inte så mycket på. Toalådan var uppenbarligen betydligt trevligare ställe att ligga på...


Puzz och Truls resultat blev ungefär som förväntat. I ordinarie bedömning tog bägge två förstås sina hederspris bägge dagarna och Puzz lyckades på lördagen knipa en nominering till panelen. I panelen blev det dock inga röster. I seniorbedömningen var det hård konkurrens bland honorna båda dagarna och Puzz blev fyra på lördagen och tvåa på söndagen. Truls var ensam bland hanarna men blev tyvärr slagen av den bästa honan båda dagarna.


 /Anngert

1 kommentar: