söndag 29 juli 2012

Underhållning...

Titta på bra film på tv är ju något som roar de flesta av oss människor. Det samma gäller uppenbarligen katter. Jag lånade en "katt-DVD" av en kompis för att se hur mina katter reagerade på den. Det är alltså en specialfilm anpassad till katter med fåglar och ekorrar. Ljudet på filmen är bara naturliga ljud för dessa djuren förutom lite musik i början.

Jag stoppar i filmen och sätter en pall framför tv'n för att de små liven ska komma upp i rätt höjd för att se bra. Puzz är den första att upptäcka att det är spännande saker på tv och det tog inte många minuter förrän hon satt som klistrad framför underhållningen.


Hon ansåg dock att det blev lite långt ifrån det spännande att sitta på pallen och parkerade sin lilla rumpa precis nedanför tv'n istället. Efter att ha länsat godisautomaten gjorde mina föräldrars katt Truls henne sällskap. Han satt inte där så länge, men Puzz satt nog där styvt en trekvart i varje fall!


De andra två lurviga små rumporna ansåg att live-tv'n på balkongen var bättre. Får väl testa någon mer dag för att se om de är intresserade då. Men jag tror definitivt att jag ska införskaffa en egen katt-DVD!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar