söndag 24 juni 2012

Sytt ett burskynke

Ibland tar saker och ting längre tid än man tänkt, men på något underligt sätt så blir man ändå klar i tid. Det var ganska länge sedan nu som jag fick en beställning på ett burskynke med tillhörande bädd. Men, tiden har sprungit iväg och inte förrän idag har jag haft tid att göra klart det. Vilket är i grevens tid då det måste gå iväg med posten imorgon!

Den här gången har jag sytt i blankt härligt duchesstyg. Ett tyg som det visade sig vara smidigt att sy i, om man nålade ordentligt...
Gardinen är dubbel med chokladbrunt på utsidan och cremefärgat på insidan. Till botten är det infogat en lite mer färgstark nyans: orange. En färg som även kommer igen på taket. Jag gillar verkligen kombinationen måste jag säga. Det orange blir som ett litet utropstecken bland de andra naturfärgerna. Som vanligt så har jag inget jättebra ställe att fota burskynken på. Använder mig av ett bord som har hyfsat bra mått, men man får ändå en liten uppfattning om hur det kommer att se ut uppmonterat.


Bädden har det mörka chokladfärgade tyget på utsidan och det crèmefärgade tyget på insidan. Inuti ligger sedan en lös kudde i det orange tyget.


Mitt i kudden sitter givetvis en liten knapp. I det här fallet ett hjärta som har samma nyans som det crèmefärgade tyget.


Jag hoppas att den som beställt blir nöjd och sedan får jag önska lycka till på utställningen som hon ska på helgen som kommer :)!

/Anngert

2 kommentarer:

  1. Nöjd?! Prova MEGANÖJD!!!!! Det blev verkligen hur bra som helst!!!!!! Tusen tack, du är ju sååååå duktig!!!!:-) KRAMIS

    SvaraRadera
  2. Vad roligt med dina beställningar =) Jag skulle gärna vilja ha en säng men det har inte funkat så bra med dem hittills så de får väl fortsätta att sova i sängen eller hammocken =)

    KRAM och ha en bra dag!!!

    SvaraRadera