söndag 21 november 2010

Välkomna!

Välkomna till min lilla blogg! Jag som skriver i denna blogg heter Anngert och är en kreativ prick som älskar att skapa. I den här bloggen vill jag dela med mig av tips, idéer, beskrivningar och inspiration. Då och då kommer jag också givetvis att skriva några rader om mina fyrbenta vänner. 

Mitt skapande tar sig utryck i flera olika saker. Framförallt blir det i form av diverse saker till våra fyrbenat vänner. Det kan vara mjuka gosiga bäddar, leksaker eller mer praktiska saker. Ett annat område där jag gärna låter min kreativa ådra flyta är byggande och inredande av tittskåp. Det har genom åren blivit ett antal skapelser och parallellt med de små skåpen pågår också mitt stora projekt där målet är ett dockskåp inrett i gammal stil.

För lite drygt ett år sedan fastnade jag även för ytterligare en kreativ hobby. Scrapbooking! Än så länge har det mest blivit kort, några presentationstavlor samt ett litet album som jag gjort. Men mer lär det bli!

Ytterligare ett stort fritidsintresse är min tre katter. En Maine coon som till vardags, dvs när han själv vill, lystrar till namnet Prinz och två Brittiska korthår som heter Puzz och Kompiz. Tre gosiga pälsbollar som jag då och far iväg på kattutställning med.


/Anngert

1 kommentar: