söndag 2 december 2012

Slipsprovning...

Att tillbringa en hel dag i en zoobutik har en viss förmåga att sluta med att man handlar något. Helst något som man absolut inte behöver men som man helt enkelt bara måste handla. Den här gången föll jag pladask för några små supersöta slipsar. Antagligen avsedda för mindre hundar, men de funkar ju alldeles utmärkt till katt också... De fanns i ett flertal färgkombinationer och valet var tufft mellan den blåa med kattsiluetter på eller den härligt rödrutiga. Det blev den rödrutiga som fick följa med hem. Kom fram till att det nog var den som skulle passa mina röda katter bäst.

Idag var det dags för slipsprovning. Kan meddela att Kompiz och Prinz var måttligt roade... Krävdes både mutor, distraherande dekorationer och leksaksvippor för att kunna få till någon hyfsad bild. Nåja, så här snygga blev herrarna :)

Kompiz poserar tillsammans med en tomtemössa...

...och Prinz funderar på nästa drag...

Tyvärr måste jag konstatera att kvalitén på den lilla slipsen var usel. Spännet på bandet gick av efter första knäppningen. Lite trist med tanke på att den kostade en slant. Som tur är så var bandet långt, så det går ju enkelt att knyta en liten rosett i nacken vid nästa fototillfälle :).

/Anngert 

2 kommentarer: