torsdag 12 januari 2012

Ett litet paket

Idag damp det ner ett nytt litet paket från Miniatyrklubben i brevlådan. Som vanligt innehöll det ett antal småprylar bland annat dessa söta små glas med tillhörande vinflaska och en liten porslinsurna.


Vidare innehöll det en liten kattmatsförpackning. Inte så svårt att göra själv igentligen, men ibland är det ju roligt att köpa lite sådant också.


Något som jag däremot inte skulle lyckas göra själv är en sådan här liten sprayflaska! Den är i och för sig inte av den fungerande typen, men jag tycker att den är helt bedårande :)


Vidare innehöll paketet ett par saker som ganska snabbt kommer att hitta sina rätta platser. En liten påse med böcker i som givetvis kommer att hamna i biblioteket i mitt blivande dockskåp och en iten skrivmaskin som jag funderar på att placera på fars kontor...Förra gången jag fick ett paket från Miniatyrklubben hittade jag även lite andra grejer i de bifogade broschyrerna i utskicket som jag vill ha. För att slippa extra transportkostnader så valde jag att få det medskickat i detta paketet. Det var dels ett jättesött litet diskställ med tre tallrikar i och dels en liten gullig sovande katt med tillhörande matskål. Vet inte riktigt var jag ska placera dessa grejer än. Antagligen kommer i varje fall diskstället att hamna i dockskåpet medans katten likaväl kan hamna i något tittskåp framöver. /Anngert
2 kommentarer:

 1. Tänka sig att det finns så små och naturtrogna saker i miniatyrer.
  Jättesöta!

  SvaraRadera
 2. Det är ju så sött allt det där pyttelilla! =) Jättefina saker!
  Jag längtar tills mina föräldrar kommer ner och har med sig mitt dockskåp så jag kan få börja fixa! ;)

  Ha en mysig kväll o helg!

  Kram Madde

  SvaraRadera