söndag 12 november 2023

Utställningsdags!

Helgen har tillbringats i Vårgårda på Elfsborgskattens internationella utställning. En helg på utställning är som vanligt oftast en väldigt rolig helg tillsammans med gamla och nya bekantskaper bland "kattfolket". Den här helgen var inget undantag. 

Med mig denna helgen hade jag bara Elza och Trazzel. För Elzas del blev lördagens resultat över förväntan. Med fin kritik tog hon sitt certifikat i klass 5 och vid nomineringen slog hon ut en Burma och knep därmed nomineringen till panelen! I panelen blev det sedan inga röster, men lite panelträning är alltid bra och matte är supernöjd med resultatet. Söndagens resultat blev ett nytt certifikat i klass 5 med en fin bedömning av dagens domare, men idag gick hon inte vidare.

Trazzels resultat för helgen blev två mycket fina bedömningar. I hans grupp var det som vanligt konkurrens och på lördagen resulterade det i en Ex 2 placering. Idag söndag blev det omvända roller och Trazzel tog Ex 1 mot sin konkurrent. Idag var han även uppe för nomineringen, men där var det alldeles för tuff konkurrens och nomineringen gick till en fin Norsk Skogkatt.Jag passar på att ge ett stort grattis till mina vänners fina resultat i helgen! Ingen nämnd, ingen glömd! Nu laddar vi om för nästa utställning...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar