söndag 21 maj 2023

Utställningshelg

Trots fredagens chockartade förlust av Lakritz bestämde jag mig för att åka på helgens inplanerade utställningar med Elza. Vi styrde både i går och i dag kosan mot Vårgårda och Spinneriets internationella kattutställning. Att tillbringa helgen tillsammans med andra kattokiga människor blev nog lite av terapi. Att få prata med vänner med samma intresse som förstår hur mycket ens djur betyder för en om vad som hänt betyder mycket och hjälper till att bearbeta det som hänt.

Hur gick det då på utställningen? Jo, det gick okej. Spinneriet hade blåvitt tema på utställningen och således i princip bara finska domare inbjudna. Så på lördagen fick Elza en domare som jag aldrig haft tidigare och på söndagen en som jag haft flera gånger förut till olika katter. Resultatet blev ett nytt certifikat på lördagen och ett till på söndagen i klass 7. Hon gick inte vidare någon av dagarna, men just det var jag inte så ledsen över denna helgen med tanke på att det fanns möjlighet till tidig hemgång (dvs gick man inte vidare fick man, om man ville, lämna utställningen innan panelerna startade) och ute strålade solen från en klarblå himmel.

På lördagen passade jag på att svara på ett quiz och vara med i en utlottning av en stor rejäl bag i Royal Canins monter. Jag brukar ju typ aldrig vinna något så jag hade inga större förhoppningar. Men döm om min förvåning när det plingar till i mobilen lite senare på eftermiddagen att jag har vunnit och kunde hämta mitt pris i montern! Skoj! kommer bli perfekt som utställningsväska!


Tack alla mina vänner för allt stöd i helgen, det betyder mycket! Och självklart, stort grattis till alla mina vänners fina utställningsresultat!!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar