söndag 25 oktober 2020

24 små lådor...

Jag såg en bild på Facebook på en supersöt scrappad liten adventskalender. Den såg ut att vara typ i storlek som ett lite större julkort. En sådan var jag bara tvungen att testa att göra! Tyvärr var länken till beskrivningen på tyska så några mått lyckades jag inte få fram den vägen. Men, hur svårt ska det vara att få ihop på frihand tänkte jag och satte igång. 

Början på mitt lilla projekt gjorde jag på scrapträffen som jag var på en stund igår. Tyvärr kunde jag inte stanna så länge så jag hann inte komma så långt. Skulle ju hinna med att shoppa lite i butiken som var på plats och fika också!

Så idag fortsatte jag att jobba med min adventskalender och till slut så var den nästan helt klar. Saknas siffror på den än då jag inte hade några sådana hemma, så de får komma dit lite senare. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med slutresultatet! Den är ungefär 21 cm hög och 16 cm bred. Tjockleken är 5 cm. Askarna som sitter i och som ska fyllas med små hemligheter som varar ända till jul är 4x4 cm och 2 cm höga.


Nu ska jag bara klura ut vad jag ska fylla alla små askarna med innan jag ger bort den... :-)

/Anngert

1 kommentar: