lördag 11 augusti 2018

Baby size...

Idag har det blivit ett nytt dyk ner i lådan med tygrester. Planen är att försöka sy upp alla rester jag har till något användbart och ha på "lager". Man vet ju aldrig när det kan behövas något och då är det skönt att ha lite klart istället för att stressa ihop något.

Dagens dyk gjordes dock i lådan med aningens större spillbitar. Bitar som ev. skulle kunna räcka till kattbäddar. Jodå, med lite pusslande så gick det att få ihop hela sex stycken kattbäddar i lagom storlek för kattungar och ungkatter. Ja, även vuxna katter av de mindre raserna skulle de nog funka till. En fullvuxen Maine coon däremot göre sig icke besvär. Eller, vem försöker jag lura, det är klart att även de säkert skulle hävda att de får plats även om halva rumpan ligger utanför...

Bäddarna är ca 30 cm i diameter i liggyta. Då det är mjuka kanter på dem så kan man ju även utnyttja dessa som liggyta när man sover i dem. Det blev två stycken i rosa nyanser med gammelrosa krossad sammet som innertyg och ett lite glansigt relief-mönstrat tyg som yttertyg. En bädd fick mörkblått yttertyg och svart microfleece som innertyg och på en annan kombinerade jag samma mörkblåa yttertyg med ett innertyg av cremevit microfleece. De två sista fick ett blåblommigt bomullstyg som yttertyg och innertyg i ljusblått och ljusgrå krossad sammet.
/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar