söndag 1 juli 2018

En härlig helg!

Goda vänner, god mat & dryck, glada skratt, scrapbooking och kattgos. Kan bara bli en sak av det: en mycket trevlig helg!! Det enda tråkiga med sådana helger är att de tar slut alldeles för fort.

Trots mycket prat & skratt så blev det en hel del gjort. Lite inspiration från "nätet" gjorde att det inte bara blev kort gjort för min del. Jag inledde med att dekorera en liten pringlesburk. Den fick bli en burk till bomullspads.


Sedan blev det ett kort med många vikningar. Även detta hade jag fått inspiration till från nätet och det var roligt och enkelt att göra samtidigt som det ser lite avancerat ut.

Till det tredje kortet hade jag fått inspiration från ett kort där man använt mönsterpapper med äpplen på och gjort ett kort i form av ett äpple. Jag hade inget mönsterpapper med äpplen på så det gick ju inte. Däremot hade jag ett mönsterpapper med jordgubbar på. Så det fick bli ett jordgubbskort :-)


Senare på kvällen inspirerades jag av mina vänner som gjorde kuvertkort och det blev tre stycken enkla kuvertkort av några fina mönsterpapper som jag hade. Ett av dem blev det "obligatoriska" julkortet som jag alltid försöker göra när jag scrappar för att inte ha alla kvar att göra till strax innan jul. Nedan ser ni dem både stängda och öppnade. Har inte gjort något kort att lägga i utan det får bli är det är dags att använda dem.Tack mina vänner, ni vet vilka ni är, för en härlig helg!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar