söndag 15 maj 2016

Supreme Premier!!!

I dag har jag och ett par av mina katter varit på utställning i Gislaved. Det var Kompiz och Puzz som fick följa med till DackeKattens utställning där idag.Det blev en mycket trevlig dag med goda vänner, vackra katter och massa kattprat förstås! Resultatmässigt så fick både Puzz och Kompiz bra bedömningar av domaren. Puzz fick sitt HP och Kompiz tog sitt elfte och sista certifikat i klass 4 och blev därmed SUPREME PREMIER!!! Så nu har min lilla isbjörn en ny titel och heter därmed SP CH IDP*Tawallis Frank Sinatra :-)!
Från arrangerade klubb fick han en snygg kokard, en liten pokal, en liten glaskatt och en flaska skumpa. Från gammelmatte (hans uppfödare) fick han en jättepokal fylld med leksaker och annat skoj! Tack så jättemycket!!! Kan meddela att leksakerna redan är invigda här hemma och det var fler än Kompiz som ansåg att det var en trevlig present ;-)


Ingen av dem gick vidare i tävlingen idag, men vad gör det, Kompiz tog ju högsta titeln :-)!

Puzz var ju såklart även anmäld i Veteranklass. Där var det idag tuff konkurrens och hon slutade som tvåa bland honorna. Gjorde såklart ett försök att fota Puzz också på utställningen, men tja, det gick ju sådär i vanlig ordning. Hon ska åma runt i buren, spinna, mjölktrampa, pussa på allt... Inte still två sekunder. Trodde till slut att jag fått till ett bra kort på henne och la ner verksamheten. Nu när jag kommit hem och kikar på bilden i datorn så är det bara att konstatera att ja, jag fick en skarp bild på henne. Och på den räcker hon ut tungan...


Vill avsluta dagens blogg med ett jättestort Grattis till alla mina vänner som var där och ställde ut ut också. Massor av fina resultat och bedömningar. Ingen nämnd ingen glömd :-)!

För den som är nyfiken på mina katters utställningsresultat så finns de utlagda på katternas sidor här på bloggen. Gå in på sidorna med "Mina Britter" eller "Mina Maine cooner" längst upp i menyn och klicka sedan vidare på länken "Utställningsresultat" under varje presentation.

/Anngert

2 kommentarer: