söndag 7 september 2014

En trevlig utställningsdag

Igår var det utställningsdags för Lakritz igen. Den här gången bar det av till Eskilstuna. En bra bit att köra så det blev onekligen en mycket lång dag. Tur att man hade trevligt sällskap i bilen av en kompis som också skulle ställa ut :-)!

Lakritz tävlar fortfarande som junior (en hel vecka till ;-)) så han kan fortfarande inte ta några certifikat. Men, det är bra träning för honom att få komma ut lite då och då och det är alltid superspännande att höra vad domarna har att säga.
Igår var det Hannah Jensen som dömde grupp 1 på Maine coonerna. En duktig domare som pratar mycket. Lzkritz skötte sig fint och fick en fin bedömning av Hannah. Han är ju trots allt i slyngelåldern för tillfället och urvuxen lite överallt. Det var massor av superfina Maine cooner på plats och konkurrensen var supertuff, så min lille kille fick nöja sig med en EX1.

Det var lite av Maine coonernas dag igår på utställningen. I Hannahs ringfinal var topp tre tre superläckra Maine cooner! Inte illa! Så jag vill också passa på att säga ett stort grattis till er alla som kammade hem BIS igår!

På domarbordet

Det blev en Ex1

Nästa utställning kommer att bli extra spännande för Lakritz. Då går han upp i öppen klass och kan börja tävla om certifikat...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar