fredag 10 augusti 2012

Nytt miniatyrpaket!

Idag kom det ett nytt paket från Miniatyrklubben med posten. Alltid kul med den typen av post och inte bara massa räkningar :). Mina favoriter i detta paketet var helt klart det lilla konstnärssetet och en helt underbar liten söt tårta.Jag hade även passat på att beställa lite extra grejer denna gången. Med förra månadens paket fanns erbjudande som gällde verktyg i miniatyr. Perfekt eftersom jag kommer att ha en liten verkstad i mitt dockskåp. Så vad sägs om dessa helt bedårande små hyvlar, det välgjorda skruvstädet, borrarna eller de små tängerna?

När man får de här små paketen så blir man varje gång lika sugen på att pyssla och idéerna hopar sig i skallen på en! Nästan så att man vill att den mörka hösten ska komma så att man kan stänga in sig och pyssla med gott samvete. Fast det är klart, spöregn är ju också en bra anledning till att pyssla inne...

/Anngert

3 kommentarer:

 1. Fina små verktyg. En trevlig hobby du har o jättefina saker gör du. Jag får väl dra igång med min släktforskning igen när nu hösten kommer.

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Gud vilken fin och rolig blogg du har, den kommer jag följa mer nu när jag hittat den :) vet att det är lite fel inlägg men undrar lite över vart du köpte repet som du hade till ditt katträd? Jag funderar nämligen på att göra något liknande men sökte på ankarlina som du skrev att du använt, men hittade bara väldigt dyra. Tacksam för svar :)
  Mvh Malin Björkman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej & tack!

   Repet till klösträdet har köpte jag på Claes Ohlsons och Biltema om jag kommer ihåg rätt och det var ganska dyrt har jag för mig...

   /Anngert

   Radera