söndag 12 juni 2011

Lampskärmar & sömnad

Ja, idag har lampskärmar inhandlats till lampfötterna som jag fyndade på loppis igår. Blev ett par enkla gräddvita runda skärmar, men jag tycker att de passar bra till lamporna.


För ett bra tag sedan så fick jag hjälp av pappa att snickra ihop ett litet stativ på ben. Stativet är ungefär 50x55 cm. På stativet har jag haft en stor kattbädd liggande och det var måtten på den som bestämde storleken på stativet. Anledningen till att jag ville ha ett stativ att ställa den på var att jag ville ha upp den en bit från golvet. När jag möblerade om för ett litet tag sedan så hamnade den i mitt vardagsrum nedanför två stora fönster. Tyckte inte att det gjorde sig riktigt där med en kattbädd med kanter eftersom den hindrade katterna från att titta ut när de låg i den. Sagt och gjort, i helgen klippte jag till en lagom stor skumgummibit och klädde den med fuskmocca. Längs kanten på "ovansidan" sydde jag in en snodd i en kanal för att få en liten kant och sedan avslutade jag med att sy i fem knappar med en läcker blank svart yta. 



Kan meddela att det inte tog många minuter från det att jag lagt dit dynan tills det låg en katt på den. Dock låg de givetvis inte kvar när jag hämtat kameran...

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar