lördag 3 augusti 2024

Två titlar!

Idag har Elza och Trazzel varit på utställning i Hallsberg. Det var kattklubben Vi Kattägare som arrangerade utställningen och det blev en mycket trevlig dag med härliga kattvänner!

Trazzel fick en fin bedömning av sin domare och tog sitt sista certifikat i klass 9 och kan nu titulera sig Champion! Konkurrensen i grupp 3 var tuff och han gick idag inte vidare.

Elza fick en superfin bedömning av sin domare och tog sitt sista certifikat i klass 10 och kan därmed titulera sig Premier. När det var dags för nominering så blev hon tyvärr slagen av en Burma.

Jag är nöjd med dagen. Bägge mina fyrbenta uppförde sig strålande, fick fina bedömningar och tog sina certifikat och därmed sina titlar. Med sig hem fick de varsin gigantisk kokard i blått och gult!




Att ha ett trimbord och fixa katterna på inför bedömning var verkligen helt underbart. Fattar inte att jag inte skaffat det tidigare!


Fick inga bra bilder på utställningen på dem med sina gigantiska kokarder, så det blev lite fotografering när vi kom hem. Inte lätt att få till hyfsade bilder då heller, alldeles för mycket spännande att kika på på balkongen...

Trazzel, (CH S*Stortassen's Kenny)

Elza (PR GIC S*Mysebos Sansa Stark)

Passar på att säga ett stort grattis till alla mina vänners fina resultat på dagens utställning och önska de som ställer i morgon också lycka till!

/Anngert

2 kommentarer: