måndag 25 november 2013

Kreativ helg!

Helgen som gick blev en superkul helg i de södra delarna av vårt avlånga land. God mat & dryck, härliga vänner och en hel dag fylld med scrapbooking. Dessutom blev det en riktigt produktiv dag. Hann med både att dekorera två påsar som jag kan använda i jul och ge bort småsaker i samt fyra julkort.

Nu var det ju inga superavancerade dekorationer som jag gjorde. Ville mer ha lite julstämning på påsarna. En var en vanlig liten brun papperspåse och det andra var en vit påse som man kan trä ett band igenom i överkant.



Julkorten var också i vanlig ordning av det enklare slaget, gjorda på lite olika sätt. Givetvis passade man på att låna lite grejor av varandra. Det är ju en av de saker som är så kul med att sitta och pyssla flera stycken tillsammans: att man kan passa på att testa sådant som man inte har själv!
Givetvis blev det ett par distressrutor gjorda för min del. Stämpeln med granen lånade jag av en av mina vänner, likaså stämpeln med den lilla tomten och kedjan till berlocken.



Till kort nummer tre passade jag på att låna en stans med tassavtryck. Någon har visst hjälpt till med bakningen...


Det sista kortet lånade jag inget till från mina vänner som var med i lördags, men bägge stämplarna har jag lånat på en annan scrapträff som jag var på tidigare i höstas då jag passade på att stämpla upp lite olika motiv. Detta kortet fick av någon anledning både en dekorerad utsida och insida...



Hjälpredor hade vi tre stycken på plats under ungefär hela dagen. De gjorde sitt bästa för att ge oss en hjälpande tass och se till att hålla koll på färdiga alster...

Eliza

Cazziopeja

Framåt kvällen slocknade dock även nyfikna fyrbeningar sött. Sedan kan man ju alltid fundera på om alla valde sköna sovplatser...

Eliza

Cattiz

Tack mina vänner i Mysebos för en supertrevlig scrapdag!!

/Anngert

1 kommentar:

  1. Det låter mysigt att sitta tillsammans och pyssla. Korten blev fina tycker jag. Visst är det härligt med katter, de har en förmåga att vilja vara med (och i vägen) överallt.

    SvaraRadera