onsdag 21 december 2011

Julkort

Ja, jag skulle tro att de allra flesta av julkorten som jag skickat per post i år har nått sina mottagare nu och jag tänkte därför bjuda på ett litet axplock av årets scrappade kort...

De två översta korten är "bokkort" där det är möjligt att göra ett lite mer tredimensionellt motiv inuti. För min del blev det en liten snögubbe som fick pryda insidan tillsammans med papper och smågrejor som fångade upp utsidans tema. Med tanke på mottagarna av korten skulle det självklart vara en liten katt på framsidan också. Katten är en knapp som jag knipsat av öglan på på baksidan.

De kommande korten är vanliga kort där jag har jobbat med olika papper, stämplar, glitter, brads mm. Den söta snögubbekatt-stämpeln lånade jag av en som var med på julkortspysslet jag var på för ett tag sedan. Passade då på att stämpla upp några stycken av dessa söta snögubbar :).

/Anngert

3 kommentarer:

 1. Superfina är dom. Jag har fått hem min och den är bara så läcker.
  Fint du har fått det på bloggen med snö och den nya loggan :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Och jag har fått mitt.... :)
  Jättefint kort!

  / Kramizzar

  SvaraRadera
 3. De är jättefina! Vissa har jag ju redan fått en liten förhandstitt på! ;)
  Den där idén med snögubben var jag så fräck att jag "lånade" till ett julkort jag skickade till mina föräldrar. Hoppas det var ok! ;) Den var ju så söt!

  Kram Madde

  SvaraRadera