söndag 7 januari 2024

Årets första!

Igår var det dags för årets första scrapträff. En heldag fylld med kreativitet, trevligt sällskap, inspiration och gott fika. Dagen innehöll hela tre olika utmaningar som man kunde vara med i och jag lyckades få ihop bidrag till alla tre.

I första utmaningen skulle man använda minst två olika cardstock och man fick inte ha med några djur, fåglar, insekter eller människor på sitt alster. Jag gjorde ett kort som var lite utanför vad jag brukar göra och det kortet gav mig flest röster vid omröstningen!

Utmaning nummer två skulle innehålla ett vårligt motiv och minst en rosett. Insåg att utbudet av vårliga motiv i min scrapväska var obefintliga och det enda jag kom på som jag ville sätta en rosett på var ett katthalsband. Så det fick bli ett snabbt och väldigt enkelt kort bara för att vara med i utmaningen.

Dagens sista utmaning var att skapa ett kort där man kunde se att en given skiss/layout hade legat till grund för ens kort. Här blev årets första julkort tillverkat av mig i jordnära toner. Ett kort som gav mig delad vinst i omröstningen på utmaningen!

Som slutkläm på dagen hann jag även förbereda en hel bunt med tags som jag tänkte använda till mina kattbäddar. Ska dit lite band och någon mer dekoration i de svarta hjärtanen också, men det får bli någon annan dag...

Tack mina vänner för en härlig dag även om den var lite kylig pga den strulande värmepumpen...!

/Anngert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar