söndag 10 mars 2013

Sytt priser..

I helgen har symaskinen gått varm. Fick för ett tag sedan beställning på kattbäddar som kommer att vara priser till de katter som blir "Årets Katt  2012" i The Maine Club. En riktigt kul uppgift att få göra något lite mer speciellt och lite mer specialutformat. Givetvis är det lite USA-tema på bäddarna då Maine Coonen kommer från just USA. På bäddarna finns även klubbens logga och vad det är för pris infällt. Hur blev då resultatet?

Jo, till yttertyg har jag använt svart fuskskinn och till innertyg till själva stommen en härligt lurvigt fuskpäls i gräddvitt. Runt kanten letar sig ett vitt bomullstyg fram på vilket jag har tryckt klubbens logga samt att det är pris till årets katt.
Till kudden i bädden ville jag ha en liten färgklick och det blev en USA-inspirerad sådan. Plan A sprack då tygbutiken inte hade kvar något av tyget jag var på jakt efter så det blev plan B istället. Men, med resultatet i hand så tror jag nog att plan B blev absolut bäst :). Kudden fick en mix av röd/vitrandigt tyg och blått tyg med vita stjärnor på och i mitten sitter en liten knapp i form av en silverfärgad stjärna.

Totalt var det fem bäddar som skulle sys och jag är riktigt nöjd med resultatet. Nu hoppas jag bara att klubben blir nöjd och framför allt att de som kommer att vinna dem blir nöjda!

/Anngert

6 kommentarer:

 1. Jättefina!!! Vad tar du om man vill köpa en? Jag är inte lika duktig som du :-) kram Monica

  SvaraRadera
 2. Sujperfina Anngert :) guu så glada vi blir i klubben för ditt fina arbete med bäddarna! Kram

  SvaraRadera
 3. Ramona Karlsson11 mars 2013 kl. 15:04

  å jag vill ha en sån så fina

  SvaraRadera
 4. Klart klubben blir nöjd, super fina!! :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina saker du gör till dina katter!! Vi väntar hem en liten Skogås nästa helg och jag funderar på om vi ska ställa honom. Tusen tack för ditt inlägg om burskynken! Delar du med dig hur du syr dina kattpuffar?
  Mvh Juliane

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej & Tack!

   Klart att jag delar med mig om hur jag syr kattpuffarna. Kolla in sidan som heter "Kattbäddar" här på bloggen :).

   Mvh
   Anngert

   Radera