fredag 1 februari 2013

Kuvertkort

På pysselträffen i lördags gjorde jag en sak till som jag inte har presenterat här på bloggen än. Anledningen till att jag inte lagt ut den var att den skulle skickas iväg till en god vän och det var väldigt tydligt vem som skulle få det. Men nu är det levererat så nu kan jag lägga ut det här på bloggen :).

Vad var det då som jag gjorde? Jo, jag gjorde ett kuvertkort. Bland alla julkort som damp ner i brevlådan i julas så fick jag ett häftigt scrappat kort i form av ett kuvert. Sådana ville jag ju också kunna göra så jag tog med mig det till pysselträffen och med lite hjälp från en annan deltagare så listade vi raskt ut hur det var gjort. Sedan var det bara att sätta igång. Mitt kort fick gå i lite grålila toner och givetvis var det katter som tema. Detta eftersom det skulle skickas till en vän som är kattuppfödare. Så här blev resultatet:


Som sagt, det är väldigt tydligt vem som jag skulle skicka det till :). Vad stoppade jag i kortet då? Jo, jag har hjälpt dem att designa några olika varianter på visitkort och eftersom jag hade ett speciellt "visitkortspapper" hemma så skrev jag ut ett ark med varje variant och stoppade i kuvertet.


Blev helt perfekt att få plats med sex olika varianter i kuvertet och jag tror bestämt att mottagaren uppskattade paketet när det damp ner bland posten...

/Anngert

2 kommentarer:

 1. Uppskattade är bara förnamnet... Hehe...
  Blev jätteglad över denn överraskning som damp ner i min brevlåda.
  Tack!!!

  Kramizzar

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Visst är det roligt att göra kuvertkort! =)

  Kram Madde

  SvaraRadera